Skip to content
Weet voor welke claim je in aanmerking komt

Met welke claim doe jij mee?

ConsumentenClaim helpt consumenten hun recht te halen. Wij doen dat door consumenten te verzamelen en gezamenlijk een claim te voeren in zaken waar consumenten tekort zijn gedaan.

Autofabrikanten sjoemelden jarenlang met de software in hun dieselauto’s. Check of jouw diesel in aanmerking komt en meld je aan.
Grote kans dat je tussen 1996 en 2006 een beeldbuis of computerscherm hebt gekocht. Door verboden prijsafspraken heb jij te veel betaald.
TikTok schendt de privacy van kinderen. TikTok moet hiermee stoppen en een schadevergoeding betalen! Sluit je aan bij ons collectief.
woekerpolis
Met 7 miljoen woekerpolissen in Nederland is de kans groot dat jij er ook een hebt. Doe de check en meld je aan!
De Hoge Raad heeft op 24 december 2021 bepaald dat de vermogensrendementsheffing in box 3 oneerlijk is en dat te veel geïnde belasting terug betaald moet worden.
Grote, maar ook kleine banken hebben jarenlang te veel rente in rekening gebracht bij klanten met een doorlopend krediet.
Volkswagen sjoemelde met de software van hun dieselauto’s. Toen dit bekend werd verloren ze een derde van haar beurswaarde. Beleggers kunnen deze schade terug claimen.
In 2007 een 2008 kregen Fortis-beleggers te maken met grote koersdalingen die grotendeels te wijten zijn aan wanbeleid en misleiding door het Fortisbestuur.
No cure no pay

Meedoen is simpel

Meld je gratis aan

Schrijf je in voor één of meerdere claims

Wij houden je op de hoogte over jouw claims!

Ervaring van Eef van Opdorp

Samen maken we een vuist naar de grote partijen

“De nummer 1 reden dat ik mij hard maak voor ConsumentenClaim is dat ik er niet tegen kan dat verzekeraars ermee wegkomen.

Aanmelden bij een claimorganisatie is belangrijk, want één individu wordt door de grote partijen volledig weggevaagd en maakt geen kans, maar samen staan we sterk. Samen maken we een vuist naar de grote partijen en komt de boodschap over: hier kom je niet mee weg en dit mag niet nog een keer gebeuren. Als je bent aangemeld bij ConsumentenClaim, zit je bij de good guys.”

Lees het volledige verhaal van Eef van Opdorp
Kom je ook in aanmerking?

Claim? Doe de check!