Skip to content
Samen kun je meer

Over ons

ConsumentenClaim is een maatschappelijk bewuste full service claimorganisatie. Wij weten wat er speelt in de samenleving en maken ons hard voor het bestrijden van onrecht. Wij willen markten eerlijker maken. ConsumentenClaim is de grootste massaclaimspecialist in Nederland. Onze claims gaan altijd op basis van ‘No cure, No pay’. Cliënten betalen uitsluitend bij een positief resultaat. Vele tienduizenden gedupeerden halen inmiddels via schikkingen en procedures hun recht.

COC_0059 (1) 1

Onze geschiedenis

De geschiedenis van ons kantoor gaat terug tot 1988. In dat jaar begonnen een paar jonge juristen als eerste in ons land zaken te behandelen op basis van no cure no pay. Daarmee creëerden zij laagdrempelige toegang tot het recht. Je betaalt als klant namelijk alleen bij resultaat.

Na meer dan 30 jaar en duizenden succesvolle procedures en schikkingen is ons kantoor uitgegroeid tot de grootste massaclaimspecialist van Nederland. Wij richten onze pijlen op banken, verzekeraars en andere grote instellingen die consumenten en bedrijven op oneerlijke wijze benadelen. Dat doen we met onze labels ConsumentenClaim, MKB-Claim en Leaseproces. Op dit moment behartigen wij de belangen van meer dan 250.000 consumenten en bedrijven. Onze juristen zijn niet (meer) als advocaat ingeschreven, omdat zij alleen op die manier op basis van no cure no pay kunnen werken.

Voorbeelden van claims die wij behandelen zijn de Dieselclaim voor beleggers en de Beeldbuisclaim. Ook komen wij op grote schaal op voor gedupeerde consumenten en bedrijven met een woekerpolis. In totaal verhaalden wij al meer dan € 200 miljoen voor onze klanten.

No cure no pay

Meedoen is simpel

Meld je gratis aan

Schrijf je in voor één of meerdere claims

Wij houden je op de hoogte over jouw claims!

Je kent ons misschien wel van: